Кафедра гістології, цитології та ембріології Буковинського державного медичного университету

Буковинський державний медичний університет

Кафедра гістології, цитології та ембріології

Студентські досягнення –

Карантинні обмеження – не привід ставити на паузу навчання чи наукову роботу, і наші завзяті студенти – чудовий приклад цьому. Не зважаючи на тотальний перехід на онлайн навчання, вони окрім успішного виконання освітньої програми знаходять час на позааудиторні завдання, участь у онлайн медичних студентських заходах та наукову роботу під керівництвом супервайзерів. Березень 2021 року нагадує, що вже рік як освітній процес нашої кафедри проводиться дистанційно, з приводу чого ми раді поділитись здобутками наших студентів.

Під керівництвом асистента кафедри гістології, цитології та ембріології Попової Ірини Сергіївни, студент Соні Мудіт (ІІІ курс, 50 група, медичний факультет №3) взяв участь у роботі Міжнародного медичного саміту м. Загреб (Хорватія) 1-3 грудня 2020 року та онлайн форумі «World Innovation Summit for Health» 15-19 листопада 2020 року (Катар). Окрім здобутків міжнародної студентської спільноти, учасники самітів мали змогу обмінятись досвідом дистанційної освіти та знайти колег для подальшої наукової співпраці.

Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес ВІМСО 2020 був чудовою можливістю для студентів Пуджа Слах та Панчотія (ІІІ курс, 55 група, медичний факультет №3) та Соні Мудіт опублікувати результати наукових досліджень у вигляді тез та прослухати доповіді учасників секцій «Морфологія» онлайн. Вже традиційно, ВІМСО 2021 знову об’єднає студентську медичну спільноту у квітні, чого ми з нетерпінням чекаємо.